Om os

Lær mig at kende

Om Anne Land

Anne er forsvarsadvokat, fører familieretssager og rådgiver ved køb og salg af fast ejendom. Hun virker som international erhvervsadvokat, erhvervsmægler, real estate-formidling, behersker selskabsdannelse og finansiering, kontrakter mm.

Anne virker endvidere som dansk/tysk konfliktløser og samarbejder med tyske advokater over grænsen, der sparer mange penge for virksomhederne – der får en løsning i mindelighed og opnår en win-win løsning.

Anne har flere års erfaring i udførelse af lobbyopgaver for virksomheder og organisationer, har arbejdet på i Capitol Hill, Washington, House of Lords, London, Folketinget København mm. Desuden har hun har arrangeret tværfaglige konferencer på Christiansborg med internationale fagfolk i jura mm.

Land Advokater har i oktober 2017 med glæde og stolthed har modtaget 200.000 dkr i støtte fra den fornemme Dreyers Fond til produktionen af en dokumentar, der produceres i samarbejde med af den internationalt prisvindende instruktør Anja Dalhoff.

Visionen i Dreyers Fond er, at til enhver tid at være en af Danmarks mest toneangivende bidragsydere til arkitekt-og advokatstanden og understøtte innovation, det kvalitative niveau og høj integritet.

Karriere

International Advokat, København, 1986 – 2017
Advokat i Danske og Internationale Sammenhænge, 1990 – 2017
Udnævnt til Global legal Advocate of Women’s Rights Ambassador for den amerikanske organization unitedwomensfoundation.org

Uddannelse

Cand.jur. Københavns Universitet, studier på Drake University, Ia, USA, mediator v. Dansk Forligsnævn og tværfaglig procesleder v. Copenhagen Business School, og Anne er uddannet i Danske Advokater og har opnået certificering i professionelt bestyrelsesarbejde.

Kompetenceområder

Selskabsret, etablering af egen virksomhed, familieret, tvangsfjernelser, hjemgivelse til eget hjem, internationale bortførelsessager, udlændingeret, asyl, tortur, crimes against humanity, erhvervsret, erstatningsret, strafferet og konfliktløsning. Arv og testamente, familieret, socialret, skilsmisse, deling af børn i forældre-og samværssager, faderskabssager.

Sprog

Dansk, engelsk, tysk, fransk, svensk og norsk

Board Memberships

Danske Advokater
Certified Professional Board Member
København, Danmark
January 2017 – Present

Kate Kendal Foundation
President of Board
København, Danmark
2009 – 2010

Convention on The Rights of Asylum Children
Chairman of Board
København, Danmark
2008

Women Against Fundamentalism
Board Member
Paris og Geneva
2005 – 2007