Strafferet

Første telefoniske kontakt er gratis

Hvis du bliver sigtet eller tiltalt for en forbrydelse er det helt afgørende, at du hurtigst muligt får kontakt til en dygtig og erfaren forsvarsadvokat, som kan lægge den rigtige strategi for din sag.

Uanset om du har brug for en forsvarsadvokat i København, Århus, Odense eller i Aalborg – eller et hvilket som helst andet sted i landet – er vi til rådighed. Vi har kontorer i Jylland og i København.

Vi rådgiver dig om dig om, hvorledes du skal forholde dig til spørgsmålet om skyld,  samt om du skal udtale dig under afhøring hos politiet eller i retten. Hvis du vælger at  ville udtale dig til politiet, kan jeg være til stede under  være til stede under afhøringen og dermed sikre, at alle dine rettigheder bliver respekteret.

Du har ret til frit at vælge din forsvarsadvokat blandt alle landets advokater. Hvis du allerede er blevet tildelt en beskikket forsvarer af retten, har du normalt altid ret til at skifte til en anden forsvarsadvokat efter dit eget valg.  Udgifterne til advokatbistand betales af det offentlige, og du skal senere betale disse, hvis du bliver dømt. Bliver du frikendt, får du ingen regning.

Hvis du varetægtsfængsles under en straffesag hjælper jeg dig med at få betalt din husleje via din kommune og i det hele taget alle de praktisk ting, der opstår i en så svær situation.

Ofre for forbrydelser:
Også ofre for forbrydelser har ret til gratis advokatbistand.  Kontakt mig, og jeg vil hjælpe dig gennem processen som offer for en forbrydelse, deltage ved afhøringer, gennemgå materiale og ikke mindst opgøre et kompenserende beløb for dig for dig , som jeg præsenterer i retten .

Kontakt Land Advokater